Brunarica Kosobrin


Mala lesena brunarica Kosobrin je pravi zaklad za vse, ki radi uživate v prijetnem in avtohtonem okolju. Ambient brunarice bo očaral tudi otroke, ki bodo na igralih kmalu pozabili na čas.

Na vrtu in ob pokritem kurišču lahko uživate v izbrani ponudbi pijač in napitkov. V Kosobrinovi mini kuhinji vam prijazna dekleta vsak dan pripravljajo jedi na žlico, štrudle in vse kar vas bo spomnilo na topel dom naših babic. Seveda ne manjka tudi domačih mesnin in sirov. Za obisk večje skupine je najava zaželena.

Do brunarice Kosobrin se lahko sprehodite ali pripeljete s kolesom, saj je iz centra Kranjske Gore oddaljena le 500 metrov. Stoji ob kolesarski in pešpoti – v smeri vasice Podkoren – ki je zvečer osvetljena. Parkirišče za avtomobile in motorje je urejeno tik ob brunarici.

Dobrodošli so tudi vaši štirinožni prijatelji, ki jih bo prijazno pozdravila bernska planšarka Bela.

SMUČIŠČE BRSNINA

Brsnina je majhno in prijazno smučišče v sklopu Rekreacijskega turističnega centra Kranjska Gora. Primerno je tako za rekreativne smučarje kot za tiste izkušene, ki uživajo v dolgih in izpiljenih zavojih. Parkirati je mogoče pod smučiščem, ob brunarici.

KOLESARSKA POT KRANJSKA GORA

Skozi Kranjsko goro in ob brunarici Kosobrin poteka trasa kolesarske poti iz Martuljka do Rateč oziroma naprej proti Italiji. Večina poti je speljana po opuščeni železniški progi in je v celoti asfaltirana in ločena od motornega prometa.

GORNIŠTVO

Brunarica Kosobrin je odlično izhodišče za krajše in daljše pohodniške ture. Parkirajte svoj avto na parkirišču ob brunarici in se podajte v objem Julijcev in Karavank.