Avtorske pravice

Vse informacije in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

Reproducira se jih lahko izključno v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji (kopiranje, reprodukcija,objava, prenos) mora biti kot vir naveden EVROPLUS d.o.o..


Varovanje zasebnosti

EVROPLUS d.o.o. se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Zbrane podatke bomo uporabili izključno za izboljšanje uporabe spletnega mesta ter v namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali v druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta ne bomo razkrili tretjim strankam. Storili bomo vse, da vaše osebne podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.


Omejitev odgovornosti

To spletno mesto je bilo oblikovano z namenom omogočiti splošno informacijo o Brunarici Kosobrin in Hiši Kosobrin, ki delujeta v okvirju podjetja EVROPLUS d.o.o.. Vsebine spletnega mesta so informativnega značaja. EVROPLUS d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršno koli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena kot posledica uporabe informacij na spletnem mestu.

Pridržujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in za njihovo vsebino ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.

EVROPLUS d.o.o. bo z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta skušal zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

EVROPLUS d.o.o. si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

Eventi

Da non perdere gli eventi di Kosobrin

L'estate da Kosobrin

Profumo del legno, giardino, piccolo parco giochi, animali domestici, salumi e formaggi di produzione locale, piatti al cucchiaio, ampia scelta di birra e succhi fatti in casa di altissima qualità

In estate

Schedule

Chalet

Cari ospiti! 

Chalet Kosobrin sara di nuovo aperta alla fine di aprile.

Grazie per  la Vostra comprensione!

Cucina